Home Stiri Tablete Vânzările de tablete Allview au depăsit ...

Vânzările de tablete Allview au depăsit 15.000 de unități

de
14.05.2012

Vânzările de tablete Allview au depăsit 15.000 de unități tablete droseries allview alldro

Allview a vândut peste 15.000 de tablete de la lansarea gamei AllDro în decembrie 2010 până în prezent. Raportat la estimările specialiștilor din piața IT din Romania, acest număr de unități reprezintă o cotă de piață de aproximativ 17% pe acest segment.

“Mulțumim clienților și colaboratorilor noștri pentru încrederea pe care ne-au arătat-o în ultimii ani. Datorită lor, cota de piață a companiei noastre din piața tabletelor a crescut semnificativ atat ca valoare cât și ca volumul al vânzărilor. Pentru că ne dorim în continuare o creștere constantă a cotei de piață, în luna iunie vom lansa două tablete în aceeași formulă accesibilă ca preț. Prin funcții 3G și GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanță în ceea ce privește mobilitatea și conectivitatea. Bazându-ne pe rezultatele anteriore suntem încrezători că acestea vor încânta utilizatorii și se vor bucura de succes” a declarat Lucian Peticilă, Manager General Allview.

Gama de tablete DroSeries este formată în prezent din cinci modele de tablete în diverse configurații de memorie, conexiune la internet și design. Tableta AllDro Speed este numarul unu în preferințele utilizatorilor datorită specificațiilor avansate la un preţ accesibil.

Viitoarele dispozitive AllDro Speed Satellite și AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime, procesorul grafic Mali 400MP și acces la cele mai populare magazine de aplicații.  Mai multe detalii despre tabletele Allview din gama DroSeries se găsesc pe website-ul producătorului și în magazinele partenere din toată țara.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close