Home Stiri Telefoane [Zvon] Samsung ar putea introduce în ...

[Zvon] Samsung ar putea introduce în 2012 display-uri flexibile pentru ecrane fără margini laterale

05.03.2012

[Zvon] Samsung ar putea introduce în 2012 display-uri flexibile pentru ecrane fără margini laterale samsung display flexibil ces android

Atât în 2010 cât şi în 2011 la CES, Samsung vorbea despre display-uri flexibile şi posibilitatea folosirii lor în viitorul apropiat.  Potrivit unor analişti ai companiei asiatice Nomura, Samsung nu visează la ecrane pliabile, curbate sau cu un design ciudat ci va profita de rezistenţa crescută a noilor display-uri pentru a elimina marginile laterale ale ecranelor.

[Zvon] Samsung ar putea introduce în 2012 display-uri flexibile pentru ecrane fără margini laterale samsung display flexibil ces android

Având posibilitatea de a fi indoite spre interior, display-urile vor avea conectorii pe partea posterioară. Totuşi, ce înseamnă eliminarea marginilor? Un ecran mai mare pe un telefon de aceeaşi dimensiune şi un plus de spaţiu ce poate fi folosit.

Noile display-uri vor fi construite pe un suport de plastic şi, pe langă rezistenţa crescută, ar putea fi mult mai uşoare şi mai subţiri decat generaţia actuală.

Încă nu se ştie nimic sigur şi în niciun caz nu a spus nimeni nimic despre implementarea tehnologiei în urmatorul smartphone din seria Galaxy S.

Sursa: Forbes

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close