Home Stiri Telefoane [Zvon] Samsung Galaxy S3, cel mai ...

[Zvon] Samsung Galaxy S3, cel mai performant smartphone lansat pana acum?

de
27.02.2012

[Zvon] Samsung Galaxy S3, cel mai performant smartphone lansat pana acum? specificatii galaxy s3 samsung galaxy s3

Fanii seriei Galaxy S și nu numai, așteaptă cu nerabdare ziua în care Samsung va anunța noul Galaxy S3 sau macar va face publice cateva specificații. Până atunci nu avem decât să așteptăm și să ne mulțumim cu  zvonurile lansate.

De data aceasta, din surse mai sigure au fost făcute publice câteva specificații legate de ecranul, procesorul și camerele lui Galaxy S3.
Despre procesorul Exynos quad-core de 1.5 GHz, nimic neașteptat. Despre camere, nimic ieșit din comun, pe față de 2MP iar pe spate de 8MP. Diagonala ecranului de 4.8 inch, o diagonala nu foarte mare dar potrivita, comparand cu Galaxy S2 (4.3″) Galaxy Nexus (4.65″), Galaxy Note (5.3″). Rezoluția ecranului, FullHD 1080p, adică 458,94 ppi, ceea ce este puțin exagerat (Galaxy Nexus 316 ppi), însă ar fi interesant ca Galaxy S3 sa dea startul ecranelor FullHD pe smartphone-uri.

Specificatii:

  • Procesor de 1.5GHz quad-core Samsung Exynos
  • Ecran de 4.8-inch “full HD” 1080p (16:9)
  • Camera de 2 MP pe fata si de 8MP pe spate
  • Carcasa ceramica
  • 4G LTE
  • Android 4.0

Sursa: bgr.com

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close