Home Stiri Telefoane [Zvon] Samsung Galaxy S3 prezentat pe ...

[Zvon] Samsung Galaxy S3 prezentat pe 22 mai la Londra?

de
17.03.2012

[Zvon] Samsung Galaxy S3 prezentat pe 22 mai la Londra? zvon samsung unpacked samsung galaxy samsung galaxy s3

Până acum au fost lansate tot felul de zvonuri legate de Samsung Galaxy S3, ce țin de specificațiile hardware sau de design, unele credibile, altele mai puțin credibile. Iată că de câteva ore, pe internet circulă o imagine cu Galaxy S3 într-un spot publicitar, promovat de Shandwich Weber, una dintre cele mai mari agenții de publicitate din lume.

Nu știm dacă imaginea este adevar

ată sau fake, însă din aceasta putem observa versiunea de Android, și anume Ice Cream Sandwich cu TouchWiz, ecranul destul de mare, probabil de peste 4.8 inch , datorită dispunerii inconurilor pe 5 coloane, ca și la Galaxy Note, banda metalică pe care o gasim și pe Galaxy Note 10.1 și pe Galaxy Tab 2, iar pe lateral butonul Power dar și un buton pentru camera.

Din informațiile afișate de pe ecran, aflăm că Samsung Galaxy S3 va fi prezentat pe 22 Mai, în cadrul unui eveniment Unpacked, la Londra.

Ce credeți, acesta este Galaxy S3?

zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close