Allview intră în hora reducerilor de Black Friday începând de mâine

de
19.11.2015
...

Black_Friday_Allview Allview intră în hora reducerilor de Black Friday începând de mâine

Allview a anunțat printr-un comunicat de presă demararea unei campanii Black Friday în perioada 20-29 noiembrie, adică începând de mâine, cu reduceri de până la 100% la accesorii.

Nu doar accesoriile vor fi reduse, ci și tabletele și smartphone-urile, scăderile de preț cele mai substanțiale fiind la X2 Soul Style, V2 Viper X + și Viva i10HD.

„În premieră, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi condiționate de achiziția unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastră. Pentru a ne asigura ca utilizatorii noștri au acces la cele mai recente tehnologii si produse Allview, am livrat deja catre partenerii nostri peste 200.000 de unități, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Pentru a beneficia de oferta brașovenilor, trebuie să accesați site-ul allviewbf.ro

Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!