Home Aplicatii 11 icon pack-uri gratuite pe o ...

11 icon pack-uri gratuite pe o perioadă limitată

de
24.01.2018

11 icon pack-uri gratuite pe o perioadă limitată pack icon

A trecut aproape o luna de când nu am mai pus o listă cu icon pack-uri gratuite sau aplicatii. După sărbători, numărul aplicațiilor reduse este în declin și asta am observat căutând aplicații și pachete să le împărtășesc cu voi.

Câteva dintre pachetele listate mai jos aparțin unor designeri și dezvoltatori mai populari, deci puteți descărca ceva frumos. Până la urmă, cât timp sunt gratis și voi folosiți un launcher custom este păcat să nu le acordați o șansă și celor mai necunoscute. S-ar putea la un moment dat să vă placă și să le folosiți.

Dacă mai apar altele gratuite și sunt pe fază, le adaug în listă.

[appbox googleplay com.leomaz.memiesiconpack] [appbox googleplay com.leomaz.flatx] [appbox googleplay com.leomaz.ux.experience] [appbox googleplay com.leomaz.miui9] [appbox googleplay com.leomaz.miui] [appbox googleplay com.rainystudio.regixiconpack] [appbox googleplay com.rainystudio.meeboniconpack] [appbox googleplay com.rainystudio.fondosiconpack] [appbox googleplay com.samymarboy.olympic.games] [appbox googleplay aliceteam.iconpack.summersion] [appbox googleplay aliceteam.iconpack.flatty]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S