Home Stiri IBM ajută aplicația Weather Channel să ...

IBM ajută aplicația Weather Channel să trimită alerte chiar dacă nu există conexiune GSM

de
18.02.2017

IBM ajută aplicația Weather Channel să trimită alerte chiar dacă nu există conexiune GSM weather app IBM

Foarte mulți oameni au din ce în ce mai mult acces la telefoane inteligente, dar nu toți au internet, iar în unele cazuri, chiar dacă au, semnalul este extrem de slab în regiunea lor.
Aceasta este o problemă atunci când vine vorba despre calamități și despre alte urgențe.

IBM ajută aplicația Weather Channel să trimită alerte chiar dacă nu există conexiune GSM weather app IBM

În perioada precedentă, IBM a anunțat că va lansa o nouă versiune a aplicației Weather Channel pentru Android și pentru alte piețe virtuale. Lucrul special la această aplicație este că te va anunța în caz de vreo urgență, chiar dacă nu ai o conexiune activă la rețeaua mobilă.

Poate nu știați, dar IBM a cumpărat în 2016 The Weather Company, creatorii aplicației Weather Channel. De atunci, compania a promis că va aduce funcții noi și revoluționare. Conexiunea peer-to-peer vă va ajuta în cazul unei urgențe, chiar dacă semnalul de la un turn de transmisie nu va mai exista.

Abilitatea smartphone-urilor de a funcționa în condiții aspre este din ce în ce mai folosită, mai ales în țările care sunt lovite de calamități des. Sperăm că și mai multe aplicații vor adopta această idee ingenioasă. 

Sursă

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!