Home Aplicatii 5 aplicații folosite de mine, pe ...

5 aplicații folosite de mine, pe care vi le recomand

03.04.2015

5 aplicații folosite de mine, pe care vi le recomand recomandari aplicatii android

Astăzi, răsfoind prin lista mea cu aplicații m-am gândit să vă fac și vouă cunoscute câteva dintre ele (5 momentan). Aplicațiile pe care le voi prezenta mai jos sunt foarte utile pentru mine, de majoritatea folosindu-mă aproape zilnic.

O să încerc să vi le fac cunoscute pe cele mai puțin cunoscute de majoritatea utilizatorilor (din punctul meu de vedere). Cu ce sa încep? Aaa, da.

Telegram

Telegram este o aplicație pentru mesaje instant, care funcționează pe același principiu ca și WhatsApp (va logați cu numărul de telefon, iar contactele din agendă sunt și contactele din aplicație). În plus, Telegram vine cu o mulțime de lucruri care te fac ușor, ușor să uiți de alte aplicații de chat.

Câteva dintre acestea sunt: interfața cu influențe material design, posibilitatea să vorbiți într-un chat secret criptat unde mesajele se sterg în cat timp setați voi și print screen-urile sunt anunțate, grupuri cu până la 200 de membri, în care puteți folosi hashtag-uri și @username, stickere, aplicație web și Windows etc.

[appbox googleplay org.telegram.messenger]

 

Pushbullet

Această aplicație vă permite să trimiteți notificări cross-platform de pe un device pe altul, chiar și pe desktop. Este foarte utilă, de exemplu, când vreți să citiți pe desktop sau tabletă un articol descoperit pe smartphone. Prin această aplicație puteți trimite link-uri, fișiere de marimi mici și texte prietenilor care folosesc și ei Pushbullet. Aplicația mai vine cu o funcție prin care puteți face mirroring la notificări pe desktop (primiți notificările de pe telefon, pe desktop), ba mai mult puteți răspunde la SMS-uri și mesaje instant primite, respinge apeluri sau amâna alarme fără să atingeți telefonul.

[appbox googleplay com.pushbullet.android]

 

Unified Remote

Unified Remote este o aplicație foarte utilă dacă suferiți de o ușoară lene cronică. Cum vă puteți da seama și din nume, cu aceasta puteți să controlați desktop-ul sau laptop-ul de la distanță, până la cele mai mici detalii. Este numai bună atunci când vă uitați la un film și vreți să dați pauza, volumul mai încet sau să derulați puțin înapoi pentru că ați pierdut o fază. Pentru a folosi aplicația aveți nevoie doar de un router wireless prin care se va face conexiunea.

Unified Remote vine și cu o versiune „full” ce costă 12.5 RON, dar care oferă mai multe „telecomenzi” pentru aplicațiile de pe desktop sau laptop.

[appbox googleplay com.Relmtech.Remote] [appbox googleplay com.Relmtech.RemotePaid]

 

Notable: Quick Reminder

Notable: Quick Reminder este o aplicație de tip reminder, ideală pentru uituci (adică pentru mine). Sunt multe astfel de aplicații, dar aceasta iese în evidență prin interfața ușor de folosit și menținerea notițelor în notification bar și panel până la apăsarea butonului „Done”. E ca și cum ați avea o ață legată de deget. De fiecare dată când aprindeți ecranul telefonului, vă aduceți aminte ce aveți de făcut, observând notificarea și textul.

[appbox googleplay com.icechen1.notable]

 

Sleep Timer (Turn music off)

La această aplicație nu e prea mult de povestit. Trebuie să știți că este utilă dacă folosiți un player audio care nu are o funcție de sleep timer (cele stock nu prea au) pentru a închide muzica după un interval de timp stabilit de voi. Sleep Timer (Turn music off) este compatibilă cu toate player-ele audio și foarte ușor de folosit.

[appbox googleplay ch.pboos.android.SleepTimer]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!