Home Aplicatii 5 aplicații siropoase pentru Valentine’s Day ...

5 aplicații siropoase pentru Valentine’s Day (Awww…)

14.02.2018

5 aplicații siropoase pentru Valentine's Day (Awww...) valentines aplicatie

Am ajuns iar în acea perioadă a anului despre care bărbații au curaj să vorbească doar între ei, perioada în care noi ieșim cei mai sifonați financiar. Dar ce conteaza astea când o vedeți pe ea fericita, nu? (încercam să o mai dreg puțin)

Prima „mare sărbătoare”, care marchează începerea maratonului de impresionat iubite, este Valentine’s Day, o zi comercială, cu foarte mult roșu și foarte multe inimioare. Nu puteam sări peste acest moment fără să recomand câteva aplicații celor îndrăgostiți, care le-ar putea fi utile astăzi, dar și în restul zilelor, până când moartea îi va despărţi…şi dincolo de ea.

Recunosc că nu le-am folosit, dar le-am căutat și le-am găsit.

1. Between – Private Couples App 

O aplicație pentru chat, dedicată cuplurilor, care se recomandă ca fiind o modalitate de a îmbunătăți o relație. Pe lângă chat, aceasta oferă și stickere „cute” și posibilitatea de a schimba albume foto și filmulețe cu partenerul. Reminder-ele și calendarele pot fi puse la comun, pentru a nu uita niciun eveniment important pentru amandoi.

Google Play Link

2. Love D-Day Widget

Este un counter care ține minte în locul vostru câți ani, câte luni și câte zile aveți împreună, dar și ziua în care v-ați cunoscut. Aplicația oferă și un widget cu numărătoarea zilelor, ce poate fi amplasat oriunde în homescreen. Cu această ocazie poate învățați și răspunsul la întrebarea fără variante de răspuns: „Pe ce dată ne-am cunoscut?”.

Google Play Link

3. Relationship Quotes

Numele aplicației este cea mai bună descriere. Conține citate cu care puteți impresiona persoana de lângă voi, într-un moment lipsit de inspirație. Este o metodă simplă, dar de cele mai multe ori este apreciată originalitatea mesajului.

Google Play Link

4. Heart Live Wallpaper lite

Un wallpaper live cu foarte multe inimioare, luminițe și mult roșu. Efectele sunt în mare parte 3D și ușor de personalizat.

Google Play Link

5. iKamasutra® Lite Sex Positions

NSFW! Atunci când totul a decurs perfect de Valentine’s Day, poate fi utilă și această aplicație.

Google Play Link

Bonus:

Daca ai ajuns aici și ești „forever alone” de Valentine’s Day, îți poți încerca norocul pe Tinder. Dai câteva swipe-uri și poate la anul o fi cu noroc.

Google Play Link

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!