Home Altele Abonat Orange, caut rețea nouă

Abonat Orange, caut rețea nouă

30.11.2016

Abonat Orange, caut rețea nouă orange operator featured

După cum v-ați putut da seama încă din titlu, sunt client Orange de aproximativ 8-10 ani (nu mai știu exact) și voi fi încă 4 luni până expiră perioada contractuală. Până acum nu m-am gândit să migrez către alt operator, mulțumit fiind de serviciile acestora, suport, viteza internetului, dar și din comoditate.

Consultând ofertele Orange și ale altor operatori mi-am dat seama că nu le pasă de clienții vechi și fideli, ci doar de cei noi veniți. Cum așa?

După 8-10 ani de rețea, pe un abonament de aproape 12 euro (fără 5 cenți), adică 54 de lei, primesc 1.5GB net 4G, 1000 minute naționale, 500 internaționale și nelimitat SMS-uri naționale. Nu știu vouă cum vă sună aceste resurse, dar mie mi se par insuficiente la banii ăștia. Traficul de date mă încurcă, un 3GB cred că ar fi fost perfect. Minutele imi ajung pe o lună, dar ca idee mi-ar fi plăcut să fie nelimitate, să nu trebuiască vreodată. 

Abonat Orange, caut rețea nouă orange operator featured

Un client nou portat primește la 10-12 euro până la 6GB internet și minute nelimitate, la majoritatea operatorilor. Am înțeles, scopul lor este să câștige clienți, dar uită de cei vechi în rețea pe care îi pot pierde.

Ca și abonat de atâția ani nu am observat vreun real avantaj la achiziționarea de device-uri sau la resursele oferite, motiv pentru care cu prima ocazie o să caut să mă portez către o altă rețea, împreună cu alte 2 abonamente mobile și unul de fix. Macar așa o să mă pot bucura timp de 1-2 ani de oferta primită la portare, pentru o sumă de bani decentă, mai ales că imi pot păstra și numărul.

Doar eu sunt nemulțumit de oferta operatorului meu? Voi ce abonamente aveți și pe unde?

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!