Home Stiri Acer intră pe piața de biciclete ...

Acer intră pe piața de biciclete electrice

24.03.2023

Acer intră pe piața de biciclete electrice biciclete electrice AI acer

Probabil cunoașteți destul de bine pe Acer pentru ale sale laptopuri, PC-uri sau monitoare. Se pare că faimosul brand vrea să fie cunoscut și pentru alte produse, așa că lansează o bicicletă electrică cu funcții AI folositoare consumului de baterie.

Bicicleta se numește ebii e-bike, și are o greutate de 15kg care atinge viteza maximă asistată de 32 km/h. Are o autonomie de 112 km iar încărcarea sa de la 0 la 100% se face în 2.5 ore. Power brick-ul acesteia poate fi folosit și pentru a încarca un telefon mobil. Funcțiile AI vor învață preferințele tale și va schimba treptele în funcție de condițiile drumului, pentru o experiență optimă.

Dispune și de o aplicație numită ebiiGO, ce oferă informații despre baterie, rute recomandate, zone cu limite de viteză. De asemenea poți bloca și debloca bicicleta și are și un sistem anti-furt atunci când telefonul asociat nu este în raza sa. Alte dotări importante ar fi un senzor de detectare a coliziunilor, lumini în toate direcțiile și anvelope fară pneuri, care exclud posibilitatea de a face pană pe traseu.

Acer nu a oferit momentan nicio informație cu privire la preț sau disponibilitate.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tech. Îmi bag nasul peste tot și câteodată stric lucruri. Mă pricep la toate și nu mă pricep la nimic.

Sustine
Click!