Home Aplicatii Adobe lansează un generator de imagini ...

Adobe lansează un generator de imagini bazat pe AI

25.03.2023

Adobe lansează un generator de imagini bazat pe AI AI adobe

Este foarte clar că anul 2023 va fi unul în care se va vorbi mult despre AI, tot mai multe companii investind în această tehnologie care va aduce beneficii atât lor cât și clienților.

Adobe nu se lasă mai prejos și lansează Firefly, un produs propriu care vrea să concureze cu Dall-E sau Midjourney. Acesta poate realiza imagini după o cerință text, adauga efecte la fotografii existente sau să le creeze de la 0.

Adobe lansează un generator de imagini bazat pe AI AI adobe

Firefly se va antrena pe stilului tău de creație și va putea fi folosit pentru a genera modele 3D ale unor obiecte, adăugănd viriații de culori și texturi pentru a arată cât mai realist posibil.

Compania a anunțat că nu vor exista probleme cu drepturile de autor, banca lor de imagini fiind creată cu un amestec de imagini cu licență și unele copyright-free. De asemenea promite că artiștii imaginilor folosite vor fi răsplătiți cum se cuvine.

Generatorul AI este momentan într-o varianta beta și poate fi testat doar daca te înscrii în lista de așteptare de pe site-ul oficial. În viitor acesta va face parte din suita Creative Cloud.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tech. Îmi bag nasul peste tot și câteodată stric lucruri. Mă pricep la toate și nu mă pricep la nimic.

Sustine
Click!