Home Stiri Allview a anunțat phablet-ul X2 Xtreme

Allview a anunțat phablet-ul X2 Xtreme

10.06.2015

Allview a anunțat phablet-ul X2 Xtreme phablet allview

Allview, celebrul brand brașovean (probabil mai popular decat clatitele brașovene), a anunțat astăzi smartphone-ul X2 Xtreme, ultimul flagship al acestora.

X2 Xtreme este un Dual SIM echipat cu un procesor Octa Core pe 64 bit, tactat la 2.0 GHz, procesor grafic PowerVR G6200, 3GB memorie RAM și 64GB memorie internă, cu suport MicroSD de până la 128GB. Toate aceste specificații sunt puse în valoare de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Flagship-ul Allview este, de fapt, un phablet cu un ecran de 6 inch QHD (2560×1440), cu 492 pixeli per inch, ce vine echipat cu o cameră principală de 24MP, cu 6 straturi de lentile (UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens) și dublu LED Flash, ce poate filma și 4K, o cameră frontală de 8MP și o baterie generoasă de 3500 mAh ce promite până la 20 ore de funcționare continuă și 350 ore în stand-by.

X2 Xtreme este prezentat ca fiind un device premium și elegant construit din materiale de bună calitate, cu o ramă metalică și doar 9.6 mm grosime, husa activă de tip flip ce permite verificarea notificărilor și sistem de deblocare pe bază de amprentă.

Allview X2 Xtreme poate fi deja precomandat la prețul de 2199 lei.

Allview a anunțat phablet-ul X2 Xtreme phablet allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!