Home Stiri Allview a lansat 2 noi smartphone-uri ...

Allview a lansat 2 noi smartphone-uri din gama Viper

08.10.2015

Allview a lansat 2 noi smartphone-uri din gama Viper viper allview

Brașovenii de la Allview au lansat astăzi, la IM World, 2 noi smartphone-uri (da, altele) din gama Viper. Este vorba de V2 Viper și V2 Viper X, ambele cu suport dual SIM si un design elegant, cu un șasiu realizat din aluminiu și magneziu.

Allview a lansat 2 noi smartphone-uri din gama Viper viper allview

Allview V2 Viper vine echipat cu un ecran AMOLED de 4.7 inch, cu rezoluție HD și funcție double tap ce vă permite să aprindeți ecranul prin dubla atingere, procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3GHz, procesor grafic Mali T720, 1GB RAM și 16GB memorie internă cu suport MicroSD de până la 128GB.

Camerele foto sunt de 8 Megapixeli, cu senzor OmniVision OV8865, autofocus și LED flash, care filmează 1080p, respectiv 5 Megapixeli. Bateria este de 2000 mAh, iar ca sistem de operare vine cu Android 5.0 Lollipop.

Allview V2 Viper poate fi achiziționat la prețul de 999 lei, primele livrări fiind făcute începând cu 20 octombrie.

Allview a lansat 2 noi smartphone-uri din gama Viper viper allview

Allview V2 Viper X este al doilea smartphone lansat, dar și ceva mai puternic decât versiunea fără X. Acesta oferă un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție HD și sticlă Gorilla Glass 3, procesor octa-core de 1.3 GHz, procesor grafic Mali T720 GPU, 1.5 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, expandabil până la 128GB prin suportul MicroSD.

Camerele acestei versiuni sunt de 13 Megapixeli, cu senzor Samsung S5K3M2, autofocus, LED flash și funcție UltraPixel, iar cea frontală este de 5 Megapixeli. Bateria este de 3150 mAh, iar sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop.

Allview V2 Viper X poate fi achiziționat la prețul de 1249 lei, primele livrări fiind făcute pe 6 noiembrie.

Allview a lansat 2 noi smartphone-uri din gama Viper viper allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!