Home Stiri Allview a lansat astăzi V2 Viper ...

Allview a lansat astăzi V2 Viper Xe: ecran de 5.5 inch și procesor quad-core

20.10.2016

Allview a lansat astăzi V2 Viper Xe: ecran de 5.5 inch și procesor quad-core viper allview

După modelul V2 Viper S, lansat acum mai bine de o săptămână, brașovenii de la Allview au lansat astăzi un alt smartphone din seria cu nume de târâtoare. V2 Viper Xe este un dual SIM, echipat cu un ecran de 5.5 inch IPS HD, protejat de Gorilla Glass 3, procesor Turbo Quad-core, nu știu de cât, că nu am găsit nici pe pagina oficială, procesor grafic Mali T720 MP2, 3GB RAM, 16GB memorie internă, cu suport MicroSD de până la 128GB, în regim single SIM (asta înseamnă că al doilea sim folosește slotul pentru card) și sistem de operare Android 6.0 Marshmellow.

Camerele sunt de 13 Megapixeli – cea principală, respectiv 8 Megapixeli – secundară, iar bateria are o capacitate de 3150mAh, cu tehnologie Fast Charging. În plus, Viper Xe oferă senzor infraroșu, pentru a putea fi folosit și ca telecomandă.

Allview V2 Viper Xe este disponibil la precomandă începand de astăzi, la prețul de 1.099 lei, livrarile urmând să înceapă pe 8 noiembrie.

Allview a lansat astăzi V2 Viper Xe: ecran de 5.5 inch și procesor quad-core viper allview Allview a lansat astăzi V2 Viper Xe: ecran de 5.5 inch și procesor quad-core viper allview Allview a lansat astăzi V2 Viper Xe: ecran de 5.5 inch și procesor quad-core viper allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!