Home Stiri Allview a lansat două noi smartphone-uri ...

Allview a lansat două noi smartphone-uri din seria E

23.09.2015

Allview a lansat două noi smartphone-uri din seria E seria e allview

Brașovenii de la Allview nu contenesc cu lansările și încearcă să acopere piața cu smartphone-uri pentru orice buzunar. Ultima lansare a acestora cuprinde două noi smartphone-uri din seria E: E4 și E4 Lite. Ambele sunt dual-sim-uri și vin cu ecran LCD HD de 5 inch, conectivitate 4G, cameră foto principală de 13MP și secundară de 5MP și același design elegant, datorat ramei metalice.

Diferența dintre cele două este dată de configurația hardware, dar și de preț. Allview E4 oferă un procesor octa-core tactat la 1.3 GHz, procesor grafic Mali T720, 2GB RAM, 16GB memorie internă și suport MicroSD de până la 32GB, toate la prețul de 1049 lei.

Allview E4 Lite este puțin mai „leneș” din punct de vedere hardware, fiind echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, prcesor grafic Mali T720, 1GB RAM, 8GB memorie internă și suport MicroSD de până la 32GB. Prețul acestuia este ceva mai accesibil, putând fi achiziționat la 799 lei.

Allview a lansat două noi smartphone-uri din seria E seria e allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!