Home Stiri Allview E3 SIGN – smartphone cu ...

Allview E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprentă Synaptics

de
11.03.2015

Allview E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprentă Synaptics featured allview Chiar dacă săptămâna trecută la Mobile World Congress 2015, Allview a anunțat modelul X2 Soul, smartphone-ul care se remarca printr-un design chiar reușit, având doar 5.5 mm grosime și o carcasă metalică unibody, iată că brandul brașovean nu contenește cu lansarea smartphone-urilor. De data aceasta nu au lansat un device la fel de arătos, dar pare sa fie la fel de interesant.

Este vorba de Allview E3 Sign, și ii spun interesant pentru că vine echipat cu un senzor de amprentă Synaptic pentru deblocare și o mai bună securitate la datelor. Pe lângă acest senzor, E3 Sign suportă două cartele SIM și vine și cu un senzor infraroșu ce vă face să uitați de telecomenzile din casă, asta dacă „vechile” metode de a schimba un canal TV vi se par prea mainstream.

Să nu uităm nici de specificațiile hardware E3 Sign, fiind echipat cu un ecran IPS OGS de 5.5” cu o rezoluție de 1280×720 px, protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi și șocuri, procesor quad-core de 1.3 GHz, procesor grafic MALI400, 2GB RAM și Android 4.4 KitKat. Camerele sunt de 8MP, respectiv 2MP, bateria de 2800 mAh, iar sunetul redat este ajutat de un amplificator audio NXP.

Allview E3 Sign este disponibil la precomandă începând de astăzi, la prețul de 999 lei. Dacă încă nu v-au convins caracteristicile și prețul să-l achiziționați, poate vă ajută să vă hotărâți husa tip „flip cover” cu care vine în pachet.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!