Home Stiri Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 ...

Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 Viper S

11.10.2016

Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 Viper S smartphone allview

Brașovenii de la Allview au lansat astăzi un nou smartphone din seria V2 Viper. Este vorba de modelul V2 Viper S, care se recomandă a fi cel mai rapid smartphone de până acum al companiei.

Acesta este un dual SIM echipat cu procesor Octa-core Cortex®-A53 de 1.3GHz, 3GB RAM, 32GB memorie internă, cu suport MicroSD de până la 128GB, și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Ecranul are o diagonală de 5.5 inch cu rezoluție FullHD – 1080p, iar camerele sunt de 16 Megapixeli – principală, cu flash format din 3 LED-uri, respectiv 5 Megapixeli – frontală.

Dezvoltat împreună cu Google™ și MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluție menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-și alege aplicațiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat și stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacție ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului.Lucian Peticilă, General Manager Allview

Noul smartphone vine cu senzor infraroșu, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pe post de telecomandă, și cu o baterie de 3000 mAh.

Allview V2 Viper S poate fi achiționat la precomandă de pe pagina Allview la prețul de 1149 lei, urmând ca livrările să înceapă pe 28 octombrie. Cei care vor alege să cumpere device-ul în perioada de precomandă, vor primi gratuit o tabletă Allview AX501Q.

Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 Viper S smartphone allview Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 Viper S smartphone allview Allview a lansat astăzi smartphone-ul V2 Viper S smartphone allview

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!