Home Telefoane Allview a lansat smartphone-ul X4 Soul ...

Allview a lansat smartphone-ul X4 Soul mini

de
27.04.2017

Allview a lansat smartphone-ul X4 Soul mini soul allview

Allview a lansat astăzi cel mai ieftin smartphone din seria Soul – X4 Soul mini. Chiar dacă prețul este și el „mini”, noul device vine cu design metalic și cititor de amprentă

Acesta este echipat cu ecran HD de 5 inch, procesor quad-core, 2GB/3GB RAM și memorie internă de 16GB, cu posibilitate de extindere de până la 128GB prin MicroSD, in regim Single SIM. 

Cele 2 camere din dotare sunt de 13MP – principală, respectiv 8 MP – secundară. X4 Soul mini vine din start cu OS Android 7.0, pus în mișcare de o baterie de 2500 mAh.

Allview X4 Soul mini este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi pe site-ul allview.ro, la prețul de 749 lei (versiunea 2GB RAM) și 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar livrările vor începe din 3 mai, respectiv 9 mai.

Allview a lansat smartphone-ul X4 Soul mini soul allview
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close