Home Telefoane Allview a lansat un nou smartphone ...

Allview a lansat un nou smartphone din seria X4 Soul

13.06.2017

Allview a lansat un nou smartphone din seria X4 Soul allview

Allview a lansat un alt smartphone „lite”, al doilea în ultimele 4 zile – X4 Soul Lite. Acesta este un dual SIM echipat cu un ecran IPS Full HD de 5.5 inch, procesor octa core și 2 variante de memorie: 3GB RAM și 16GB memorie internă sau 4GB RAM si 32GB.

Cele 2 camere din dotare sunt de 13MP – principalăduală, cu deschidere focală f/2.0 și de 8MP – frontală, tot cu deschidere focală f/2.0 și flash dual-tone pentru selfie-uri cât mai reușite pe timp de noapte. 

Allview a lansat un nou smartphone din seria X4 Soul allview

Bateria este de 3000 mAh pentru ambele variante de memorie, iar sistemul de operare este Android 7.0 Nougat. În plus, acesta vine cu o cititor de amprente poziționat pe partea frontală, cum îi stă bine unui device ce se numește smartphone în 2017. 

X4 Soul Lite este disponibil de astăzi, pe bază de precomandă pe site-ul allview.ro la prețul de 1.199 lei (varianta 3GB) si 1349 lei (varianta 4GB). Livrarile vor începe din 26 iunie. Clienții care vor achiziționa smartphone-ul în perioada de precomandă vor beneficia de un voucher in valoare de 200 de lei pe care îl vor putea scădea din prețul device-ului.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!