Home Stiri Telefoane Allview lansează phablet-ul P6 Qmax

Allview lansează phablet-ul P6 Qmax

de
16.06.2015

Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview

La o săptămână de la lansarea lui X2 Xtreme, Allview anunță un alt phablet, de data aceasta nu la fel de performant. Este vorba de P6 Qmax, un smartphone Dual Sim cu un ecran Full HD IPS de 5.95 inch, ce suportă funcție double-tap pentru aprinderea ecranului, procesor Octa Core tactat la o frecvență de 1.7 GHz, procesor grafic Mali 450 MP și 2GB RAM.

Phablet-ul brasovenilor vine cu o memorie internă de 16GB și suport MicroSD de până la 32GB, cameră principală de 13 Megapixeli cu flash dual LED, ce filmează Full HD, și o cameră secundară de 5 Megapixeli.

Noul smartphone Allview este echipat cu Android 4.4 KitKat și oferă o baterie de doar 3000 mAh, insuficientă pentru dimensiunea și rezoluția ecranului, din punctul meu de vedere.

Fiind sub proaspătul lansat X2 Xtreme ca și specificații, și prețul este la jumate. Allview P6 Qmax poate fi precomandat de pe site-ul oficial la prețul de 1.099 lei.

Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview    Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview    Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview

Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview    Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview    Allview lansează phablet-ul P6 Qmax phablet allview

Comunicat de presă

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!