Home Stiri Allview lansează primul asistent vocal în ...

Allview lansează primul asistent vocal în limba română

19.09.2017

Allview lansează primul asistent vocal în limba română soul allview

Allview a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă, lansarea primului asistent vocal în limba română, care va veni împreună cu flagship-ul următor al brașovenilor- X4 Soul Infinity.

Asistentul va integra o mulțime de funcții care vor ajuta utilizatorul să interacționeze cu device-ul fără să acceseze interfața Android. Aceștia promit că după lansare vor continua să-l îmbunătățească pentru a putea fi cât mai util în activitățile de zi cu zi.

Suntem inspirați de clienții care au crezut în noi și care au cumpărat produsele Allview să demonstrăm că am evoluat și că putem concura pe un nou segment de piață, într-o altă ligă. Am investit mult know-how și resurse în noul X4 Soul Infinity și în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piața locală.Lucian Peticilă, General Manager Allview

X4 Soul Infinity cu noua generație de ecran de 5,7” și X4 Soul Infinity Plus, cu ecran de 6” vor fi lansate în toamna aceasta.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!