Home Jocuri Alohamora! Jocul Harry Potter: Hogwarts Mystery ...

Alohamora! Jocul Harry Potter: Hogwarts Mystery primește primul teaser

de
19.01.2018

Alohamora! Jocul Harry Potter: Hogwarts Mystery primește primul teaser harry potter

Nu știu alții cum sunt, dar pentru mine seria Harry Potter are un loc special în lista cu filme, cărți și jocuri favorite. Nu pot decât să mă bucur că în curând o să apară un joc dedicat tânărului magician pentru device-urile mobile – Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Se știe încă de anul trecut că în 2018 urmează să fie lansat, dar abia acum câteva zile a apărut și un teaser. Din păcate acesta nu ne prezintă detalii despre gameplay, dar aflăm că va veni cu poțiuni, vrăji, dueluri și o mulțime de profesori ale căror nume le regăsim și în cărți. Din descrierile prezente, Harry Potter: Hogwarts Mystery pare a fi online, cu prieteni și rivali, și o acțiune desfășurată la celebra Școală de magie și vrăjitorie Hogwarts.

Până la lansare putem doar să ne pre-înregistrăm pe site-ul oficial al jocului pentru a primi pe mail informații, teaser-e și o eventuală dată de lansare.

Update: Intre timp, jocul a fost deja publicat în Play Store, dar nu este compatibil cu niciun device si este marcat ca și Unreleased. Dacă nu mai aveți răbdare, puteți descărca APK-ul pentru a-l instala manual. Sursa este sigură și nu riscați nimic.

[appbox googleplay com.tinyco.potter]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!