Home Stiri Android 7.0 Nougat a ajuns pe ...

Android 7.0 Nougat a ajuns pe Galaxy S7/S7 Edge în versiune Beta

09.11.2016

Android 7.0 Nougat a ajuns pe Galaxy S7/S7 Edge în versiune Beta nougat galaxy

După ce astăzi a ajuns în versiune beta în Coreea de Sud, Android 7.0 Nougat a fost deja încercat de cei de la SamMobile. Lansată sub codul G930FXXU1ZPK1, actualizarea aflată încă în teste aduce o interfață nouă, o combinație între Grace UX și interfața stock Nougat, animații noi și fontul SamsungOne, realizat de sud-coreeni.

Cu acest update sunt disponible acum și 4 moduri de performanță, în funcție de cum este folosit într-un anume moment device-ul: Normal, Game, Entertainment și High Performance. 

Mai multe imagini și detalii puteți găsi pe SamMobile.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”113″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!