Home Aplicatii Aplicația ING HomeBank a primit funcția ...

Aplicația ING HomeBank a primit funcția de autentificare prin amprentă

de
29.01.2017

Aplicația ING HomeBank a primit funcția de autentificare prin amprentă homebank

Folosesc aplicația ING HomeBank din 2012, de când aceasta a fost lansată pe Android. Am scris și un articol atunci – link. Între timp aplicația a primit o mulțime de update-uri și modificări de design, reușind acum să arate chiar bine și să aibă o mulțime de funcții. Tot ce îi lipsea era posibilitatea de autentificare prin amprentă. 

Nu știu dacă a venit cu ultimul update sau am omis eu să citesc changelog-ul, dar cert este că această variantă de login mi se pare mai mult decât utilă, având în vedere că majoritatea smartphone-urilor lansate în ultima perioadă vin cu un senzor de amprentă. Este mult mai ușor să te autentifici printr-o simplă atingere, dar și mai sigur, decât să introduci o parola de fiecare dată.

Aplicația ING HomeBank a primit funcția de autentificare prin amprentă homebank

Știu, mai sunt și alte banci care au implementată opțiunea de login prin amprentă în aplicație de aproape 1 an, dar mai știu și că interfețele lor seamănâ cu a celor de la ING din 2012. Parcă au rămas blocați în timp. Oare cei care se ocupă de ele nu observă o oarece discrepanță între design-ul aplicației lor și trendul actual?

[appbox googleplay ro.ing.mobile.banking.android.activity]
Avem noutati in Homebank!
Home’Bank-ul tau tocmai a devenit mai personal. Si cand spunem personal, chiar asta inseamna: cu optiunea de login cu amprenta acum ai acces la conturile tale dintr-o singura miscare. In plus, iti poti schimba si codul de utilizator folosit pentru a accesa serviciul, ca sa-l transformi in ceva mai usor de retinut si mai familiar tie.
Si nu ne-am oprit aici, ci am reparat si cateva bug-uri ce ne sacaiau si pe noi, si pe tine.

Notă: acest articol nu este unul sponsorizat de banca menționată în articol, este doar o parere a unui utilizator/client.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!