Home Stiri Apple a anunțat lansarea primului iPhone ...

Apple a anunțat lansarea primului iPhone cu sistem de operare Android Lollipop

de
01.04.2015
Apple a anunțat lansarea primului iPhone cu sistem de operare Android Lollipop apple android 1aprilie
Acest articol a fost o gluma de 1 aprilie.
Cu puțin timp urmă, Apple a anunțat că „războiul” cu Google și producătorii de smartphone-uri Android a luat sfârșit. Aceștia au dorit să împace ambele tabere printr-o colaborare și au anunțat primul iPhone 6 cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop stock. Da, ați citit bine.

Acest proiect a fost demarat cu ceva luni în urmă, însă Apple și Google nu au făcut nimic public pentru a vedea până unde pot ajunge fanatismul și disputele online ale posesorilor de device-uri Apple și Android, chiar dacă nu au nimic concret de câștigat.

Noul iPhone 6 cu Android va fi mai performant decât modelul cu iOS. Acesta va veni cu un ecran Creatina Display Full HD de 4.7 inch, cu rezoluție de 240 x 320px, procesor 5-core de 2.5 GHz (de ce 5? nu știu, intrebați-i pe ei), procesor grafic GeForce Riva TNT 2, 3GB RAM și camere de 12MP, respectiv 15MP – cea frontală.

Nici la materiale nu s-au lăsat mai prejos, așa că noul iPhone 6 Android va avea o carcasă unibody realizată în totalitate din adamantium, un aliaj mai rezistent decât titanul, oțelul, betonul și apa plată.

[toggle title=”Pentru mai multe specificații și poze dați click aici”]

Astăzi este 1 Aprilie?
Apple a anunțat lansarea primului iPhone cu sistem de operare Android Lollipop apple android 1aprilie

Acest articol a fost o farsa de 1 aprilie. Nimic din ce ați citit mai sus nu este adevarat, chiar dacă mulți v-ați fi dorit să fie. :)) 

[/toggle]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!