Home Telefoane Apple a lansat seria iPhone 12 ...

Apple a lansat seria iPhone 12 și nu sunt impresionat cum eram odinioară

13.10.2020

Apple a lansat seria iPhone 12 și nu sunt impresionat cum eram odinioară apple

În seara aceasta, Apple a lansat 4 device-uri noi: iPhone 12, 12 mini, 12 Pro și 12 Pro Max. Fanii probabil sunt în delir, încă încearcă să își revină după evenimentul de lansare. Doh!

Eu sunt dezamăgit de Apple și în acest an. Încă aștept să aducă ceva nou, să iasă din tipare cu ceva. Acum 10-12 ani priveam cu maxim interes lansările celor de la Apple. Să privești evenimentul lor era ca un meci de tenis, unde ei serveau și restul producătorilor se aruncau pe burtă să prindă mingea. Unora le mai ieșea, altora nu.

Era o plăcere să vezi noul iPhone și te uitai cu jind la tot ce aducea și tot ce însemna el pentru tehnologie, apoi reveneai la al tău smartphone Nokia și te gândeai ce frumos ar fi să ai și tu un iPhone 3, 3GS, 4. Erau scumpe, foarte scumpe pentru majoritatea românilor.

Astăzi, cum ne-au obișnuit deja, nimic interesant, nimic care să mă facă să mă bucur de eveniment și de cele 4 device-uri. Mi-a lăsat doar sentimentul că am mai văzut aceste feature-uri și acum câțiva ani, pe la alți producători. Asta nu este o problema la Apple, pentru că oricum va vinde suficient. Fanii sunt impresionați, dar eu nu. Poate la anul.

Apple a lansat seria iPhone 12 și nu sunt impresionat cum eram odinioară apple

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!