Home Stiri Asistentul Allview AVI disponibil acum pe ...

Asistentul Allview AVI disponibil acum pe toată seria X4 Soul

23.01.2018

Asistentul Allview AVI disponibil acum pe toată seria X4 Soul avi allview

Allview a lansat în luna septembrie primul asistent vocal în limba română, sub numele de cod AVI. Până acum acesta a primit un update important care a adus o interfață nouă, dar și funcții cum ar fi crearea de liste de cumpărături și remindere. Acțiunile de apelare, pornire Bluetooth, trimitere mesaje au fost disponibile încă de la început.

Nu am înțeles de ce Allview a ales ca noul asistent să fie disponibil inițial doar pe 3 device-uri (X4 Soul Infinity, X4 SoulVision și V3 Viper), iar astăzi pe întreaga serie X4 Soul. Probabil o mișcare de marketing, pentru că până la urmă este o aplicație, nu vad ce incompatilități ar avea cu alte serii și modele, iar dacă ar avea, dezvoltatorii cred că ar „învăța-o” pe AVI pe unde găsește funcțiile fiecărui telefon.

Sunt sigur că Allview o să se țină de acest proiect îndrăzneț și util pentru românii posesori de terminale brașovene, după cum a declarat și fondatorul Allview.

AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 SoulLucian Peticilă, General Manager Allview

Tot astăzi din comunicatul trimis am aflat că AVI este o fată poliglotă, știind să răspundă și să înțeleagă română, engleză și poloneză. Poate a fost și până acum, dar eu am omis sau am uitat asta. Sper că româna este limba maternă, având în vedere că Allview este brand autohton.

În viitor și alte terminale ale companiei vor fi compatibile cu asistentul Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina și video-ul de prezentare.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!