Home Aplicatii Asistentul vocal AVI de la Allview ...

Asistentul vocal AVI de la Allview vine cu o interfață nouă și acces mai rapid la funcțiile telefonului

10.01.2018

Asistentul vocal AVI de la Allview vine cu o interfață nouă și acces mai rapid la funcțiile telefonului avi allview

Allview a actualizat asistentul vocal AVI, aducând o interfață îmbunătățită și funcții suplimentare. Pe lângă apelarea contactelor, transmiterea de mesaje, pornirea Bluetooth-ului sau programarea întâlnirilor, AVI poate crea acum liste de cumpărături și remindere.

Cu noul update, AVI își ia și mai în serios rolul de asistent personal, răspunzând la comenzi precum “Adu-mi aminte să sun mâine la bancă”, “Pune-mi întâlnirea mâine la ora 5”, “Fixează întâlnire pentru luni la ora…”, “Amintește-mi că serbarea lui Luca la școala e pe data de 16 decembrie la ora 17″.

Utilizatorul poate pregăti lista de cumpărături și să o modifice prin comenzi: “Adaugă pe lista de cumpărături lapte”, “Notează pe lista de cumpărături șampanie” sau “Trece pe lista de cumpărături caiete”.

Asistentul vocal AVI de la Allview vine cu o interfață nouă și acces mai rapid la funcțiile telefonului avi allview

Asistentul vocal AVI este disponibil, în prezent, pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision și V3 Viper. În curând va fi disponibil și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

[appbox googleplay allview.allviewassistant]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!