Home Jocuri Assassin’s Creed Identity a fost lansat ...

Assassin’s Creed Identity a fost lansat și pe Android

18.05.2016

Assassin's Creed Identity a fost lansat și pe Android ubisoft rpg

Dacă ai interacționat cu jocurile în ultimii 9 ani, atunci sigur ai auzit de franciză Assassin’s Creed, dezvoltată de Ubisoft. Anunțat încă din februarie, jocul Assassin’s Creed Identity a ajuns într-un final și în Play Store.

Promovat ca primul action RPG din franciză, titlu ne trimite în perioadă Renașterii, în Italia, unde trebuie să parcurgem o mulțime de misiuni pentru a desluși misterul organizației The Crow, creată în secret de Cesare Borgia pentru a vâna asasini.

Jocul oferă 4 clase (Berserker, Shadow Blade, Trickster și Thief) și posibilitatea de a alege costumul și sabia. Libertatea de mișcare face și ea parte din joc. Puteți să vă cățărați, să săriți și să vă agațați de cladiri exact ca în versiunile de pe console și PC.

Assassin’s Creed Identity poate fi descărcat din Play Store la prețul de 4.99$.

[pb-app-box pname=’com.ubisoft.assassinscreed.identity’ name=’Assassin’s Creed Identity’ theme=’light’ lang=’en’]

Assassin's Creed Identity a fost lansat și pe Android ubisoft rpg Assassin's Creed Identity a fost lansat și pe Android ubisoft rpg Assassin's Creed Identity a fost lansat și pe Android ubisoft rpg

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!