Home Altele Black Friday la Allview: 10 zile ...

Black Friday la Allview: 10 zile de reduceri, 100.000 de produse, 1,5 milioane de euro reduceri

16.11.2017

Black Friday la Allview: 10 zile de reduceri, 100.000 de produse, 1,5 milioane de euro reduceri bf allview

Allview va derula în perioada 17-26 noiembrie 2017 campania de Black Friday, care va cuprinde peste 100 de modele din portofoliul acestora și reduceri de până la 70%.

Brașovenii au pregătit pentru campania de reduceri telefonul cu proiector X4 Soul Vision și pachete Smart Home ce includ oglinzile inteligente, precum și alte produse.  X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă, va fi disponibil în premieră la comandă la un preț special.

Allview pune la dispoziție peste 100.000 de produse, cu un discount cumulat de peste 1,5 milioane de euro, disponibile atât la parteneri, cât și pe www.allviewbf.ro.

Printre surprizele disponibile pe www.allviewbf.ro  se vor regăsi:

  • Gama Infinity și Infinity Plus începând de la 849 lei
  • Telefonul cu proiector X4 Soul Vision la prețul special de 1999 lei
  • Pachetele Smart Home ce includ oglinzile inteligente cu discount-uri de până la 40%, cadoul perfect pentru sărbătorile de iarna

Toate produsele din campania Allview Black Friday vor putea fi achiziționate accesând website-ul www.allviewbf.ro. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile, până pe 26 noiembrie inclusiv.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!