Home Telefoane Bluboo XFire – smartphone entry-level la ...

Bluboo XFire – smartphone entry-level la 79$

13.10.2015

Bluboo XFire - smartphone entry-level la 79$ gearbest entry

Bluboo XFire este un Dual SIM 4G entry-level ce vine tot de la chinezi, dar la un preț ceva mai mic decât cele cu care ne-am obișnuit deja.

Ca și specificații hardware, device-ul este echipat cu un ecran IPS de 5.0 inch, ce funcționează la o rezoluție de 960 x 540 pixeli, procesor Quad Core MediaTek  MTK6735, tactat la 1.0GHz, procesor grafic Mali-T720, 1GB RAM și 8GB memorie internă, cu suport MicroSD de până la 32GB.  Camerele puse pe acest device sunt de 8 Megapixeli, cea principală, și 5 Megapixeli, cea frontală.

Ca și sistem de operare, acesta folosește Android 5.1, iar bateria care-l pune în funcțiune are o autonomie de 2750 mAh.

Bluboo XFire este disponibil în 2 variante de culoare (alb și negru) și poate fi achiziționat de pe gearbest.com la prețul de 79$, folosind cuponul de reducere „BlubooSAM” (fără cupon acesta costa 83$).

Bluboo XFire - smartphone entry-level la 79$ gearbest entry

Screenshot-uri launcher:

Bluboo XFire - smartphone entry-level la 79$ gearbest entry

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!