Home Altele Bose a lansat în România boxa ...

Bose a lansat în România boxa smart Home Speaker 500

25.10.2018

Bose a lansat în România boxa smart Home Speaker 500 smart bose

Cei de la Bose s-au adaptat rapid noilor trenduri și cerințe în materie de audio smart, astfel că în ultimii ani producătorul a început să ia în serios și partea de interacțiune a utilizatorului cu device-urile audio, fie ele căști, boxe portabile sau sisteme audio pentru casă.

Pe la sfârșitul verii aceștia au lansat modelul Home Speaker 500, o boxă smart cu WiFi și Bluetooth, pentru un streaming audio cât mai la îndemână de pe orice smartphone. Avantajul acestei boxe este compatibilitatea cu Spotify, ceea ce înseamnă că poți reda playlist-urile preferate fără să deschizi aplicația pe telefon. Butoanele din partea de sus a boxei permit utilizatorilor să stabilească șase presetări diferite pentru playlist-uri, stații Internet radio și multe altele.

Bose a lansat în România boxa smart Home Speaker 500 smart bose

Cele 8 microfoane din dotare pot prelua vocea utilizatorului atât din plan apropiat, cât și îndepărtat – atunci când este liniște sau când e pornită muzica.

Home Speaker 500 este prevăzută cu o carcasă din aluminiu care măsoară 20 cm înălțime, 17 cm lățime și 11 cm adâncime. Două difuzoare speciale îndreptate în direcții opuse asigură reflectarea sunetului stereo. Dacă vi se pare insuficient, o puteți sincroniza și cu alte dispozitive audio ale producătorului.

Bose a lansat în România boxa smart Home Speaker 500 smart bose

Spre deosebire de SoundTouch 20 și 30 care veneau echipate cu ecran LED monocrom, pe acest model găsim un ecran color generos în partea de sus a boxei pe care putem vizualiza artistul, numele melodiei, dar și cover-ul ei.

Bose Home Speaker 500 este deja disponibilă pe site-ul Bose în România, dar și la distribuitori.

Bose a lansat în România boxa smart Home Speaker 500 smart bose

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!