Home Altele Bose Headphones 700 – noile căști ...

Bose Headphones 700 – noile căști cu anulare a zgomotului

21.08.2019

Bose Headphones 700 - noile căști cu anulare a zgomotului bose

Bose lansează în România noua generație de căști wireless cu anularea zgomotului – Headphones 700. Inventator al tehnologiei de anulare a zgomotului, producătorul duce la desăvârșire acest concept cu noile Headphones 700 – anulare a zgomotului ajustabilă pe 11 niveluri, de neegalat în piață la ora actuală. Creșteți sau micșorați nivelul de anulare a zgomotului, în funcție de cerințele mediului ambiant. Pentru întreruperi rapide, apăsați un buton și intrați în modul Conversație.

Bose Headphones 700 sunt echipate cu 4 microfoane care preiau și izolează vocea, în timp ce anulează zgomotul din jur, făcând astfel posibilă preluarea unui apel în orice mediu. Auziți și veți fi auzit mai bine ca niciodată!

Bose Headphones 700 - noile căști cu anulare a zgomotului bose

De asemenea, aveți posibilitatea de a face cunoștință cu Bose AR, prima platformă de realitate audio augmentată, pentru experiențe uimitoare prin aplicațiile compatibile. Bose AR descoperă potențial pentru a experimenta fundamental noi modalități de a călători, a face mișcare, de a învăța, a vă juca și mai mult, îmbogățindu-vă lumea cu conținut auditiv. Caracteristicile Bose AR și disponibilitatea pot varia. Aplicațiile dezvoltate sunt disponibile pentru iPhone și iPad. Aplicațiile pentru Android în curs de dezvoltare.

Muzica? Minunată, ca întotdeauna! Așa cum v-a obișnuit, producătorul garantează o experiență de audiție premium, naturală pentru orice nivel al volumului, cu egalizarea activă specifică Bose, și bași pe măsură.

Bose Headphones 700 - noile căști cu anulare a zgomotului bose

Cu materiale premium, comode, touch control intuitiv, control din aplicație și durată a bateriei de până la 20 de ore, Bose Headphones 700 vă asigură muzica și concentrarea de care aveți nevoie oriunde.

Bose Headphones 700 vin în două variante de finisaj, Black și Luxe Silver, și sunt disponibile pe site-ul Bose in România, www.all-audio.ro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!