Home Altele Bose în România vă așteaptă la ...

Bose în România vă așteaptă la Multimedia Trends, eveniment dedicat pieței audio-video

27.09.2018

Bose în România vă așteaptă la Multimedia Trends, eveniment dedicat pieței audio-video bose

În perioada 28 – 30 septembrie 2018, la Hotel Radisson Blu va avea loc Multimedia Trends Expo, eveniment inedit dedicat pieței audio-video din România.

În cadrul evenimentului, organizatorii și expozanții au pregătit experiențe premium pentru toți pasionații de sunet – camerele de hotel devin spații de testare, amenajate special pentru a reproduce mediul de acasă.

“Multimedia Trends este locul unde publicul pasionat de soluţii audio-video are ocazia să primească sfaturi de la cei mai buni specialişti din domeniul audio video, atât din ţară, cât şi din străinătate. Suntem mândri să aducem în România ultimele inovaţii din piaţă şi ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiţie, în fiecare an, pentru a oferi o mai bună vizibilitate a mărcilor reprezentate local.”, spune Bogdan Barbu, Managing Partner Multimedia Trends Events.

Cum era de așteptat, la eveniment vor fi prezenți și cei de la Bose în România, care vor încânta vizitatorii cu cele mai noi tehnologii și accesorii audio. Îi găsiți la etajul 1, numărul 186.

Prețul biletului de intrare la eveniment este de 30 lei/zi.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!