Home Jocuri Call of Champions – un nou ...

Call of Champions – un nou MOBA a ajuns în Play Store

20.11.2015

Call of Champions - un nou MOBA a ajuns în Play Store moba

Nu cred că exista gamer, fie el și de ocazie, să nu fi auzit de jocuri precum DOTA, League of Legends, Heroes of the Storm etc. Ce au în comun cele 3? Toate aparțin genului MOBA, adică „Multiplayer Online Battle Arena”.

În ultima perioadă acestea au câștigat teren și pe device-urile mobile. Un MOBA proaspăt publicat în Play Store este Call of Champions, dezvoltat de Spacetime Studios, al cărui gameplay clasic este adaptat pentru platformele mobile: meciurile durează aproximativ 5 minute, acțiunea este concentrată și hărta mai compactă.

Call of Champions poate fi descărcat gratuit din Play Store, dar conține și cumpărături in-app pentru a putea debloca eroi mai repede.

[pb-app-box pname=’sts.ch’ name=’Call of Champions’ theme=’light’ lang=’en’]

Call of Champions - un nou MOBA a ajuns în Play Store moba Call of Champions - un nou MOBA a ajuns în Play Store moba Call of Champions - un nou MOBA a ajuns în Play Store moba

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!