Home Aplicatii Call Recorder ACR – aplicația care ...

Call Recorder ACR – aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite]

de
17.01.2017

Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo

Nu sunt o persoană care să primească telefoane importante sau care să poarte discuții telefonice ce necesită înregistrare, dar pot să recunosc că am folosit de câteva ori aplicația Call Recorder – ACR pentru a salva convorbiri. Poate unora li se pare abuziv, dar de multe ori este o practică „sănătoasă”.

Față de alte aplicații de acest gen, Call Recorder ACR vine cu o interfață intutivă și foarte simplă. Pe lângă funcția principală, oferă o mulțime de opțiuni bine gândite pentru acest gen de aplicație.

Posibilitatea de a pune un cod de acces este una dintre ele și mi se pare foarte utilă dacă nu vrei sâ aiba oricine cale liberă către înregistrările tale. În aplicație puteți vedea convorbirile salvate, dintre apelurile primite sau efectuate, contactul sau numărul de telefon al interlocutorului, durata, data și dimensiunea fișierului audio. Acestea pot fi redate, trimise, șterse sau salvate ca și backup. Pentru versiunea gratuită, înregistrarea începe automat, indiferent cine vă sună sau pe cine sunați.

Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo  Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo

[appbox googleplay com.nll.acr]

Call Recorder ACR are și o cheie Premium care oferă câteva opțiuni, foarte utile aș zice eu, motiv pentru care eu am cumparat-o de când am descoperit-o. Cele mai importante ar fi posibilitatea de a înregistra manual apelurile, apăsând un simplu buton în timpul convorbirii, și automat după un contact predefinit, indiferent că primiți sau dați un apel către acel număr.

Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo  Call Recorder ACR - aplicația care înregistrează convorbirile telefonice [50 coduri promo gratuite] promo

Cheia Premium este redusă la 5 lei pentru o perioadă de timp, prețul normal fiind de 14 lei.

[appbox googleplay com.nll.acr.license]

Această cheie de licență șterge reclamele din ACR Call Recorder ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr ) şi oferă acces la opțiunile PREMIUM cum ar fi:

– Abilitatea de a înregistra după contact
– Abilitatea de a porni înregistrarea convorbirii manual în timpul convorbirii
– Integrare Dropbox
– Integrare Google Drive
– Integrare WebDAV
– Auto-email
– Auto-ştergerea înregistrărilor scurte şi multe altele ..

Această aplicație DOAR ACTIVEAZĂ FUNCȚIA PREMIUM A ACR. PENTRU ACEASTA ESTE NECESAR SĂ AVEȚI DEJA INSTALATĂ ACR IN TELEFONUL DVS.

Dacă nu o aveți, o puteți descărca de aici:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Vă rog să resetați telefonul după instalarea licenței ACR.

Concurs:

Revenind la paranteza din titlu, dezvoltatorul NLL APPS mi-a pus pus la dispoziție 50 de coduri promo ce pot fi valorificate, pe care să le ofer vouă.

Daca vrei unul și consideri că ai nevoie de o astfel de aplicație, trebuie să lași doar un comentariu mai jos, cu un mail valid în câmp, iar primii 50 vor primi un cod pentru licența Premium.

Aplicația descărcată astfel rămâne în contul vostru ca și cum ați fi plătit pentru ea.

Valorificarea poate fi făcută până pe 16 februarie. După această dată, codurile devin inactive.

Update: Toate codurile s-au epuizat.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!