Home Telefoane Carbon Sport – noul model din ...

Carbon Sport – noul model din colecția Vertu Signature Touch

17.09.2016

Carbon Sport - noul model din colecția Vertu Signature Touch vertu

Signature Touch este ultima colecție de device-uri Android lansată cu aproape 2 ani în urmă de Vertu, brand-ul de lux dedicat celor cu multe zero-uri în conturi. Spun asta pentru că device-urile Signature Touch ajung și până la 12.000+ de euro, în funcție de model și de materialele alese (aur, titan, cermaică, diamante, piele de crocodil, piele de vițel etc).

Ultimul model din această colecție este Carbon Sport, un device ce folosește materiale din ceramică, metal, titan negru, fibră de carbon lucioasă și piele portocalie de vițel pe spate. Sticla ecranului este realizată din cristal safir de 130 de carate.

Carbon Sport - noul model din colecția Vertu Signature Touch vertu

Sub materialele scumpe, Carbon Sport ascunde un procesor Snapdragon 810, 4GB RAM64 GB memorie internă, cu suport MicroSD, și o baterie generoasă de 3160 mAh. Ecranul are o diagonală de 5.2 inch, cu rezoluție 1080p, iar cele 2 camere sunt de 21 Megapixeli, cu flash dual tone, respectiv 2.1 Megapixeli.

În plus, Vertu oferă cumpărătorului acces la servicii de concierge (angajatul unui hotel responsabil cu asigurarea de servicii de cea mai înaltă calitate) 24 din 24 de ore, peste tot în lume, cum ar fi rezervări, asistență și consiliere, acces VIP în locații și cluburi private și servicii de protecție și backup a datelor din device.

Prețul lui Vertu Signature Touch – Carbon Sport este de 12.000 euro.

Carbon Sport - noul model din colecția Vertu Signature Touch vertu

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!