Home Altele Căști in-ear plătite ca noi, primite ...

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile

18.03.2017

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile quickmobile nurezist asanu

Este a doua oară când cumpăr ceva de pe QuickMobile și deja nu vreau să o mai fac a 3-a oară. Miercuri am comandat o pereche de căști in-ear Samsung Level U, folosind voucher-ul oferit de către magazin cu ocazia lansării noului website. M-am bucurat pentru că le urmăream de ceva vreme, iar prețul de 159 lei (cu voucher) mi s-a părut atractiv. 

Am așteptat ca un copil să imi ajungă și mi-am amânat ora de fitness pentru a putea lua cu mine căștile, să ma asiste pe parcursul antrenamentului. M-a sunat curierul, le-am plătit și, încântat de noua achiziție, am desfăcut imediat coletul.

Știind istoricul QuickMobile în conflictele cu clienții (cele apărute pe online) am privit cu un anume scepticism faptul că ambalajul avea urme cum că ar fi fost deschis, iar banuțul adeziv era mai mic decât cel dinainte. Asta m-a făcut să scot telefonul și să fac o poză, pentru orice eventualitate.

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile quickmobile nurezist asanu

Din păcate, scepticismul meu a fost confirmat când am scos căștile din cutie. Pe lângă faptul că nu aveau foliile pe ele, căștile erau de-a dreptul jegoase în dopuri și albe de la transpirație, presupun. Asta înseamnă că au fost folosite, nu doar desfăcute de un angajat curios. 

Am fost cât p-aci să regurgitez shake-ul proteic savurat cu 20 minute înainte, pentru că mă pregăteam să plec la sală. Mai jos aveți și 2 poze, pentru că atât am avut nervi să ma uit la ele. Sunt sigur că reușeam să mai fac si altele. Îmi cer scuze dacă v-am indus vreo stare de greață postându-le aici.

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile quickmobile nurezist asanu

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile quickmobile nurezist asanu

Am sunat la info-ul lor și am cerut retur, după ce le-am trimis un mail cu pozele, în care i-am rugat să îmi trimită ziua următoare același produs sigilat.

Aveți răspunsul lor mai jos. 

Buna ziua,

Va multumim ca ati ales Quickmobile!

Intelegem situatia dvs. si va asiguram ca este un caz izolat, insa, din pacate, nu mai avem stoc pentru acest produs astfel ca nu vom putea trimite acelasi model.

Puteti opta atat pentru inlocuirea cu un alt model cat si pentru returnarea sumei, insa numai dupa aprobarea returului.

Cu stima,

Destul de sec, aș zice eu, pentru o astfel de situație, și mai trebuie să aștept și „aprobarea returului”.

Îmi place să cred că a fost doar o eroare, nu că au încercat cumva să mascheze un produs folosit lipind un banuț adeziv nou, dar fără să îl curețe, respectiv să îl dezinfecteze. 

Nu am vrut să scriu acest articol, pentru că greșeli facem toți și poate nu a fost intenționată, dar dând un search simplu pe Google, pe lângă recomandarea cu „teapa”, am găsit și un post pe forumul OnePlus, din februarie, cu o problemă asemănătoare.

Căști in-ear plătite ca noi, primite desigilate, folosite și murdare de la QuickMobile quickmobile nurezist asanu

În concluzie, după lansarea noului website, se pare că QuickMobile își schimbă design-ul, dar năravul, ba! Imi pare rău, QuickMobile, se pare că relația noastră se rezumă la doar 2 comenzi, și amandoi suntem nevoiți să o luăm pe drumuri diferite: tu către alți clienți, eu către alți retaileri.

Update 20.03:

Articolul a ajuns și la cei de la QuickMobile și au răspuns printr-un comentariu postat aici.

Buna, Cristian,
Vrem sa te asiguram, din nou ca acest caz este unul singular si izolat, si ne propunem sa il solutionam cu maxima prioritate. In acest sens, de indata ce produsul va ajune la partenerul nostru care ne asigura managementul garantiilor, iti vom restitui suma achitata la achizitionare.
Si pentru ca vrem sa te asiguram de buna noastra credinta,daca doresti, te rugam sa alegi din oferta noastra un produs similar din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al pretului. Mentionam ca acest produs nu va implica nici un fel de cost din partea ta. Pentru a inainta discutiile te rugam sa ne trimiti un mail pe info@quickmobile.ro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!