Home Aplicatii Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău

de
29.07.2017

Aplicațiile prezente în acest articol nu sunt game-changing dar sigur te vor ajuta în treburile de zi cu zi și vor salva minute prețioase.

 Google Drive

 

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

În primul rând am ales Google Drive pentru că poți muta orice fișier între PC și telefon, cu foarte mare ușurință, este o sursă sigură, poți crea foldere pe care le pot vedea și/sau schimba și alții, nu doar tu și cel mai important, ai 15 GB de stocare gratuită.

Metoda de sync între telefon și PC este foarte simplă:

De pe telefon poți adăuga orice fișier în contul tău de Google Drive, iar pe calculator îți vor apărea acele fișiere/foldere ca și cum ar fi fost din totdeauna acolo. Simpla diferență între un folder normal și cel folosit de Drive este că cel din urmă este mereu in-sync cu contul tîu, comunicând și cu stocarea internă și cu cloud-ul.

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

Iconițele prezente lângă foldere reprezintă starea acestora: dacă au o iconiță verde înseamnă că fișierele din stocarea internă sunt aceleași cu cele din cloud; dacă au o iconiță albastră asta înseamnă că procesul de sincronizare nu s-a terminat între cloud și stocarea internă; dacă au o iconiță cu un „omuleț” albastru înseamnă că acel fișier/folder este public și oricine îl poate vedea.

[appbox googleplay com.google.android.apps.docs&hl=en]

Adobe Photoshop Mix 

 

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

Am ales Adobe Photoshop Mix deoarece este un editor foto aflat la mijlocul balanței – nu este nici barebone dar nici nu aduce extrem de multe funcții care să încetinească procesul de utilizare și nici nu este resource-hungry.

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

Aplicația are opțiunile de bază pe care orice editor foto le are, plus câteva care se regăsesc pe PC-uri sau mai rar pe unele aplicații de Android: blending mode, suprapunerea straturilor și multe alte ajustări. Extrem de diferită de alte aplicații nu este, dar am văzut că este mai bine optimizată decât altele și în plus ai acces la Adobe Cloud, dacă folosești mai multe pachete Adobe.

[appbox googleplay com.adobe.adobephotoshopfix&hl=en]

Backdrops

 

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

Pentru cei care vor să își personalizeze device-ul și țin foarte mult la design, recomand Backdrops. Poate părea o altă simplă aplicație de fundaluri, dar spre deosebire de majoritatea acestora nu folosește resurse 3rd party – practic nu este doar o aplicație care face legătură la o librărie online, ci aceasta este librăria în sine. Toate fundalurile sunt WQHD ( unele 4K ) și sunt făcute special de artiști. Conține și un tab în care utilizatorii postează fotografii făcute de ei.

Găsesc aplicația foarte utilă mai atunci când am nevoie de un „refresh”, când mă plictisesc de telefonul meu.

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

[appbox googleplay com.backdrops.wallpapers&hl=en]

Khan Academy

 

Câteva aplicații utile pentru Android-ul tău folositoare app

Nu folosesc această aplicație tot timpul, dar simt că am nevoie de ea, mai ales când nu am multe de făcut – aplicația este un fel de librărie online care conține link-uri către diferite topic-uri, de la arte până la biologie și știință. Aplicația este bine construită, are un video-player inclus care este ok pentru tipul de conținut pe care îl oferă. Aceasta poate fi folosită și ca o sursă de unde poți învăța lucruri din diferite domenii dar are și scop de „today i found out”, atunci când ești puțin plictisit.

[appbox googleplay org.khanacademy.android&hl=en]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!