Home Aplicatii Chrome v64 pentru Android va bloca ...

Chrome v64 pentru Android va bloca reclamele care deschid tab-uri noi

24.01.2018

Chrome v64 pentru Android va bloca reclamele care deschid tab-uri noi google chrome

Chrome este cel mai popular browser folosit pe terminalele mobile, dar și pe PC. Google a anunțat ieri update-ul la versiunea 64 a browser-ului pentru Android ce va veni cu îmbunătățiri și blocare automată a reclamelor enervante de tip pop-up, adică cele care deschid ferestre noi. Existe o mulțime de astfel de site-uri care te agasează cu acest tip de reclame. Cu toții ne-am lovit de ele intrând din greseală pe o pagină sau voit (i see what you did there).

O altă noutate a acestui update va fi și posiblitatea de a opri sunetul automat in-browser. Funcția va putea fi activată din setări și va accepta și excepții.

Până acum eu nu am primit update-ul, sunt tot la versiunea 63, dar cel mai sigur zilele care urmează voi fi notificat în Play Store de existența unei actualizări pentru Chrome. Mulți dintre utilizatori au primit deja noua versiune. Cred că este în funcție de device sau se mai uită și la om.

[appbox googleplay com.android.chrome]

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!