Home Telefoane Clona lui Galaxy S8 deja lansată ...

Clona lui Galaxy S8 deja lansată în China

07.03.2017

Clona lui Galaxy S8 deja lansată în China samsung fake

Nici nu s-a lansat oficial cel mai așteptat flagship Android al anului, și producătorii chinezi s-au pus rapid în mișcare lansând prima clona „oficială” a lui Galaxy S8. Aceștia s-au bazat doar pe scurgerile apărute în presă din ultima perioadă, făcând o replică destul de asemănătoare cu ce am văzut în imagini până acum. 

Având în vedere că există și logo-ul Samsung atât pe față, cât și pe spate, este clar că scopul acestui S8 chinezesc este să inducă cumpărătorii de bună-credință în eroare. 

Pe lângă specificațiile hardware depășite, un alt lucru care îl dă de gol este poziționarea în partea opusă a senzorului de amprentă de pe spate, față de modelul original.

Clona lui Galaxy S8 deja lansată în China samsung fake

Dacă sunteți fani ai chilipirurilor SH, sfatul meu este să vă uitați cu atenție înainte să cumpărați un Galaxy S8 ieftin, după lansarea oficială, pentru că vă puteți alege cu o replică a cărei valoare să nu facă nici măcar un sfert din cât ați plătit pe ea.

Clona lui Galaxy S8 deja lansată în China samsung fake

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!