Home Telefoane Clona lui Galaxy S8 se bucură ...

Clona lui Galaxy S8 se bucură de un prim unboxing

14.03.2017

Clona lui Galaxy S8 se bucură de un prim unboxing s8 fake

Am tot văzut în ultimele zile imagini și știri despre clona lui Galaxy S8, flagship-ul sud-coreenilor ce urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni. Chinezii s-au mișcat repede și au reușit să pună în vânzare această replică, care aduce foarte mult cu modelul original. La fel de repede s-a mișcat și prietenul nostru Alex aka Redskull și a reușit să publice primul unboxing al clonei. 

Este evident că acest model a fost lansat pentru a induce cumpărătorii în eroare, dată fiind prezența logo-ului Samsung, atât pe spate, cât și pe față. Interfața copiază și ea până la cele mai mici detalii GraceUX.

Totuși, device-ul este dat de gol de folia de protecție pe care scrie S8 Edge, de cititorul pentru amprente care este poziționat în partea opusă față de cum este prezentat în leak-uri, dar și de plasticul din care este realizat. 

Mai jos aveți clipul din care vă puteți face o idee despre cum arată un Galaxy S8 fake, lansat doar după leak-urile apărute pe Internet în ultima perioadă.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!