Clona lui Galaxy S8 se bucură de un prim unboxing

de
14.03.2017
...

17218726_1712179005740108_6992771385727097802_o Clona lui Galaxy S8 se bucură de un prim unboxing

Am tot văzut în ultimele zile imagini și știri despre clona lui Galaxy S8, flagship-ul sud-coreenilor ce urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni. Chinezii s-au mișcat repede și au reușit să pună în vânzare această replică, care aduce foarte mult cu modelul original. La fel de repede s-a mișcat și prietenul nostru Alex aka Redskull și a reușit să publice primul unboxing al clonei. 

Este evident că acest model a fost lansat pentru a induce cumpărătorii în eroare, dată fiind prezența logo-ului Samsung, atât pe spate, cât și pe față. Interfața copiază și ea până la cele mai mici detalii GraceUX.

Totuși, device-ul este dat de gol de folia de protecție pe care scrie S8 Edge, de cititorul pentru amprente care este poziționat în partea opusă față de cum este prezentat în leak-uri, dar și de plasticul din care este realizat. 

Mai jos aveți clipul din care vă puteți face o idee despre cum arată un Galaxy S8 fake, lansat doar după leak-urile apărute pe Internet în ultima perioadă.

Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!