Home Jocuri Color Switch – dependență, nervi și ...

Color Switch – dependență, nervi și device-uri sparte după modelul „Flappy Bird”

08.02.2016

Color Switch - dependență, nervi și device-uri sparte după modelul "Flappy Bird" tap featured color

În ultima vreme am tot văzut pe rețelele de socializare filmulețe (vine-uri) cu și despre jocul „Color Switch” și am zis să-l caut și să-l încerc la randu-mi. Acesta este un „tap to win” în care trebuie să duceți cât mai sus o bilă colorată prin obstacolele de aceeași culoare.

După fiecare obstacol aventura se complică și jocul devine din ce în ce mai interesant. Cu punctele strânse puteți debloca noi modele pentru „personajul principal”. Eu am deblocat doar un pătrat și o floarea. Mai departe puteți descoperi și singuri, dar aveți grijă că dă dependență.

Color Switch poate fi descărcat gratuit din Play Store. Există mai multe versiuni în magazin, de la diferiți dezvoltatori, dar eu am pus-o mai jos pe cea mai bine notată de utilizatori.

[pb-app-box pname=’com.fortafygames.colorswitch’ name=’Color Switch’ theme=’light’ lang=’en’]

Color Switch - dependență, nervi și device-uri sparte după modelul "Flappy Bird" tap featured color Color Switch - dependență, nervi și device-uri sparte după modelul "Flappy Bird" tap featured color Color Switch - dependență, nervi și device-uri sparte după modelul "Flappy Bird" tap featured color

https://www.youtube.com/watch?v=OGJ-BtDgPXA

https://www.youtube.com/watch?v=X9f5Yf9jjw8

https://www.youtube.com/watch?v=Kw44KrmJWUo

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!