Home Altele Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk

de
23.07.2017

În primul rând, trebuie să înțelegem la ce ne folosește acest procedeu. A „de-compila” înseamnă în mare parte „a desface” – desfaci aplicația în mai multe fișiere și file, pentru a le edita. Astfel putem în primul rând să înțelegem cum rulează o aplicație și din ce este aceasta construită plus, putem mereu să schimbăm orice variabilă ne dorim.

  • Primul pas este să descărcați acest pachet ( 5.8 Mb ).

CumSaDe-compilezi

  • După ce ați descărcat pachetul creați un folder nou pe Desktop ( sau unde vă este mai ușor ) și dați extract here.
  • După extract ar trebui să vă apară aceste fișiere – introduceți în același folder aplicația pe care doriți să o descompuneți, apoi deschideți fișierul „Read me”. Deschideți și un tab command prompt în același folder ( Shift + Right Click – Open Command Window Here ). Copiați prima linie din ReadMe în command window și înlocuiți AplicațiaMea.apk cu numele aplicației pe care vreți să o descompuneți ( plus extensia .apk ), apoi rulați comanda.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk  Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • Dacă ați făcut totul cum trebuie, ar trebui ca în același folder să vă apară un sub-folder cu același nume ca al aplicației. De aici puteți edita orice variabilă care este inclusă în aplicație.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • După ce editați parametrii doriți, va trebui să reconstruiți aplicația. Re-deschideți un tab CMD și copiați a doua linie inclusă în ReadMe.txt și înlocuiți „Folder-ulAplicatiei” cu numele folder-ului rezultat după decompile.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • După aceasta, noua aplicație va fi în folderul %AplicatiaMea% -> dist. Aceasta este aplicația cu valorile schimbate, dar totuși este încă nesemnată de noul autor, iar dacă încercați să o instalați fără să o semnați, va apărea ca și aplicație coruptă.
[appbox googleplay kellinwood.zipsigner2] Recomand această aplicație pentru semnarea pachetelor noi .apk, este gratis și ușor de folosit.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S