Home Altele Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk

de
23.07.2017

În primul rând, trebuie să înțelegem la ce ne folosește acest procedeu. A „de-compila” înseamnă în mare parte „a desface” – desfaci aplicația în mai multe fișiere și file, pentru a le edita. Astfel putem în primul rând să înțelegem cum rulează o aplicație și din ce este aceasta construită plus, putem mereu să schimbăm orice variabilă ne dorim.

  • Primul pas este să descărcați acest pachet ( 5.8 Mb ).

CumSaDe-compilezi

  • După ce ați descărcat pachetul creați un folder nou pe Desktop ( sau unde vă este mai ușor ) și dați extract here.
  • După extract ar trebui să vă apară aceste fișiere – introduceți în același folder aplicația pe care doriți să o descompuneți, apoi deschideți fișierul „Read me”. Deschideți și un tab command prompt în același folder ( Shift + Right Click – Open Command Window Here ). Copiați prima linie din ReadMe în command window și înlocuiți AplicațiaMea.apk cu numele aplicației pe care vreți să o descompuneți ( plus extensia .apk ), apoi rulați comanda.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • Dacă ați făcut totul cum trebuie, ar trebui ca în același folder să vă apară un sub-folder cu același nume ca al aplicației. De aici puteți edita orice variabilă care este inclusă în aplicație.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • După ce editați parametrii doriți, va trebui să reconstruiți aplicația. Re-deschideți un tab CMD și copiați a doua linie inclusă în ReadMe.txt și înlocuiți „Folder-ulAplicatiei” cu numele folder-ului rezultat după decompile.

Cum să compilezi/decompilezi o aplicație .apk compiler apk

  • După aceasta, noua aplicație va fi în folderul %AplicatiaMea% -> dist. Aceasta este aplicația cu valorile schimbate, dar totuși este încă nesemnată de noul autor, iar dacă încercați să o instalați fără să o semnați, va apărea ca și aplicație coruptă.
[appbox googleplay kellinwood.zipsigner2] Recomand această aplicație pentru semnarea pachetelor noi .apk, este gratis și ușor de folosit.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!