Home Jocuri Dealer’s Life – amanetul pe smartphone ...

Dealer’s Life – amanetul pe smartphone [4 coduri promoționale]

de
31.08.2017

Dealer’s Life prezintă un concept mai puțin întâlnit pe Playstore, fără IAP și fără reclame, fără timp de așteptat și fără alte lucruri de genul.

Jocul portretizează universul în care tu ai fi vânzătorul unui Pawn Shop (amanet), transformând gunoiul unora în aurul altora.

La început vei avea propriul tău magazin unde îți poți vinde lucrurile și totodată poți cumpăra lucrurile altora.

Dealer's Life - amanetul pe smartphone [4 coduri promoționale] tycoon shop

Poți angaja oameni care să te ajute la diverse lucruri, putem să le spunem profesioniști, care îți oferă bonusuri de carismă, care te ajută la evaluarea exactă a unui lucru și multe altele.

Dealer's Life - amanetul pe smartphone [4 coduri promoționale] tycoon shop

Jocul nu oferă o grafică precum la jocurile AAA, dar nu asta contează, ci gameplay-ul, care unul cu totul aparte de ce vedem în majoritatea jocurilor din Playstore. În fiecare zi vor veni oameni în magazinul tău, dorind să cumpere sau să ofere diverse lucruri, de la statui vechi care costă 5$ la săbii de aur. Ideea de bază a acestui joc este să cumperi ieftin și să vinzi scump, pentru a avea bani de magazine noi și de angajați noi. La fiecare sfârșit de săptămână va trebui să plătești chiria magazinului, așa că nu îți cheltui toți banii în ziua de vineri.

Dealer's Life - amanetul pe smartphone [4 coduri promoționale] tycoon shop

Jocul costa X lei în Google Playstore, iar dezvoltatorul jocului ne-a oferit patru coduri promoționale. Aș dori să lăsați opiniile în comentariile de la Playstore, deoarece echipa de dezvoltatori m-a impresionat foarte mult, chiar dacă nivelul calității vizuale nu este cel mai înalt, oamenii din spatele jocului, cât și jocul în sine, sunt de admirat.

[appbox googleplay com.AbyteEntertainment.DealersLifeFull]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!