Home Telefoane Design-ul lui HTC U12 confirmat de ...

Design-ul lui HTC U12 confirmat de noi imagini

04.04.2018

Design-ul lui HTC U12 confirmat de noi imagini u12 htc

HTC U12 este următorul smartphone al producătorului taiwanez, care ar urma să fie lansat cât de curând. Conform ultimelor imagini apărute pe internet, design-ul viitorului flagship seamănă izbitor de mult cu cel al lui LG V30. Un lucru nu tocmai bun, aș spune eu.

Observăm că U12 va avea pe spate o cameră duală poziționată orizontal, flash LED și senzor de amprentă. Muchiile rotunjite și finisajul lucios nu lipsesc nici ele, aducând puțin cu U11.

Dacă este să ne luăm după zvonuri, acesta va fi echipat cu un procesor Snapdragon 845, 6GB RAM, 256GB memorie internă și ecran qHD de 5.99 inch cu aspect 18:9.

HTC U12 ar putea fi lansat la începutul lunii mai, dar nimic nu a fost confirmat oficial.

Să sperăm că acesta va fi smartphone-ul care va readuce brand-ul în topul în care se afla cu ceva ani în urmă când așteptam cu interes prezentarile lui HTC M7 și M8, pe care încă îl consider cel mai frumos și bine realizat telefon pe care l-am avut până acum. Materialele premium, camera duală și difuzoarele stereo păreau desprinse din viitor, asta pe vremea când Huawei era o glumă pe piață și Samsung nu aflase că plasticul nu e singurul material din care poți face corpul unui smartphone.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!