Design-ul lui LG G6 confirmat și de producătorul de carcase Spigen

de
06.02.2017
...

61xc-Er93qL._SL1000_ Design-ul lui LG G6 confirmat și de producătorul de carcase Spigen

Nu este prima dată când un producător de carcase confirmă design-ul unui device nelansat încă, listând la precomandă o serie de protecții și accesorii.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui LG G6, al cărui design este deja cunoscut datorită imaginilor apărute în ultimul timp, dar confirmat acum și de producătorul de carcase Spigen

Aceștia au listat pe Amazon, la precomandă, 5 carcase diferite, ce vor fi disponibile oficial începând de pe 23 februarie, 24 februarie, respectiv 1 martie, după cum scrie în detaliile produselor. 

Având în vedere că LG G6 se așteaptă să fie lansat la MWC 2017, eveniment care începe oficial pe 27 februarie, iar o parte din carcase vor fi disponibile începând cu data de 23, se pare că cei de la Spigen au toate detaliile despre viitorul flagship al sud-coreenilor, confirmând imaginile și zvonurile apărute în ultimele zile.

via

Vrei să cumperi un smartphone LG? Caută unul în oferta eMAG.
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!