Home Altele Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil ...

Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil S1 Pro Multi-Position

20.06.2018

Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil S1 Pro Multi-Position bose

Bose S1 Pro este un sistem ultra-portabil “all-in-one”: PA, monitor de podea, amplificator, precum și sistem principal, acesta reprezentând cea mai recentă apariție în gama produselor profesionale portabile. Proiectat pentru muzicieni, DJ, prezentări, conferințe și alte domenii de aplicare ce necesită PA (Public Amplification), bazat pe tehnologia premiată dezvoltată de Bose pentru sistemele portabile L1 și F1, sistemul S1 Pro permite utilizatorilor să se bucure de sunet foarte bun în orice împrejurare. S1 aduce combinația de performanță, portabilitate și versatilitate – gata de reprezentații impecabile oricând și oriunde.

Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil S1 Pro Multi-Position bose

Cântărind numai 6,8 kg și cu dimensiuni de 330 x 241 x 286 mm (dimensiuni ce îi permit să încapă în compartimentul de bagaje de cabină din avion), sistemul ultra-portabil, dar robust S1 Pro este proiectat pentru a fi transportat cu ușurință folosind mânerul special. Sistemul portabil Bose S1 Pro este proiectat pentru a putea fi folosit în 4 poziții diferite pentru a se potrivi unei game largi de aplicații – înclinat în spate, înălțat, montat pe un suport pentru boxe ori plasat pe o parte (ca monitor de podea). Senzorii încorporați detectează schimbările de poziție și declanșează funcția de egalizare Auto EQ care recalibrează automat setările interne pentru fiecare poziționare/aplicație diferită, asigurând cel mai bun sunet cu optimizare în orice poziție.

Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil S1 Pro Multi-Position bose

Sistemul portabil Bose S1 Pro are încorporat un mixer cu trei canale. Pe două canale sunt prevăzute reverb și control tonal cu intrări jack XLR – ¼ , iar al treilea canal pentru intrare de 3.5 mm sau conectivitate Bluetooth. În completare, o ieșire jack oferă extinderea cu ușurință la alte sisteme auxiliare.

Folosind canalul wireless, poate fi redat conținut muzical dintr-un dispozitiv mobil folosind cu ușurință streaming Bluetooth (foarte util pentru fundal sonor), obținând în același timp sunet impecabil cu procesarea integrată ToneMatch® pentru microfoane și instrumente.

În plus, utilizatorii se pot bucura de ore întregi de audiții și atunci când sunt în mișcare, cu bateria reîncărcabilă inclusă lithium-ion; o setare specială și circuitele inteligente oferă posibilitatea de a alege între încărcare rapidă sau încărcare completă, dedicată. Caracteristici principale Bose S1 Pro:

  • Sunet puternic dintr-un sistem mic, practic, gata să vă urmeze oriunde și oricând
  • Incintă ușoară, ultra-portabilă proiectată pentru a fi transportată fără efort folosind mânerul special
  • Mixer cu trei canale inclus ce oferă ToneMatch, control reverb și EQ pe două canale (intrări XLR/¼), cu un canal dedicat pentru cablaj (3.5 mm) sau surse wireless Bluetooth (streaming din dispozitive mobile cu o singură atingere)
  • Multiple posibilități de poziționare cu egalizare automată (Auto EQ), asigurând astfel cel mai bun sunet, în orice variantă de orientare.
  • Compatibilitate cu plasarea pe suport, pentru bări standard de 35 mm
  • Baterie lithium-ion reîncărcabilă inclusă ce permite folosirea oriunde ore întregi
  • O husă robustă tip rucsac, opțională, cu un compartiment special de depozitare (pentru cabluri și accesorii) îmbunătățește și mai mult experiența portabilității

Sistemul S1 Pro multi-position PA este disponibil în România prin All Audio, la prețul de 2990 lei (TVA inclus).

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!