Home Telefoane DOOGEE F5 – phablet cu procesor ...

DOOGEE F5 – phablet cu procesor octa-core și 3GB RAM la 139$

de
05.10.2015

DOOGEE F5 - phablet cu procesor octa-core și 3GB RAM la 139$ phablet gearbest doogee

Cu o săptămână în urmă am scris despre un phablet al producătorului chinez DOOGEE care oferă o baterie extrem de mare, la un preț extrem de mic.

F5 este un alt phablet dual SIM 4G performant al producătorului chinez, vândut la un preț greu de neglijat dacă ne uităm sub capota acestuia, dar mai ales dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți „o mică avere” pe un phablet de renume.

DOOGEE F5 vine echipat cu un ecran IPS FullHD de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek 6753, procesor grafic Mali-T720, 3GB RAM16GB memorie internă, expandabilă până la 64GB prin MicroSD, toate puse în evidență de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop

DOOGEE F5 - phablet cu procesor octa-core și 3GB RAM la 139$ phablet gearbest doogee

Phablet-ul F5 oferă în plus și o construcție metalică de calitate, senzor de amprente cu timp de răspuns de 0.5 secunde și o cameră principală de 13 Megapixeli cu flash LED, respectiv una secundară de 5 Megapixeli. Bateria este de 3000mAh cu tehnologie pentru încărcare rapidă.

DOOGEE F5 este disponibil în 3 versiuni de culoare (light grat, deep gray, champagne) și poate fi achiziționat la doar 139$ de pe gearbest.com (prețul afișat nu include și costurile adiacente).

DOOGEE F5 - phablet cu procesor octa-core și 3GB RAM la 139$ phablet gearbest doogee

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S